Terug

Volg Shownieuws

Luuk Ikink geconfronteerd: is hij De Alien uit The Masked Singer?

Nieuws

18 okt 2021, 21:50

Maandagavond werd presentator Luuk Ikink flink voor het blok gezet in de laatste RTL Boulevard aflevering. Nadat het nieuwe seizoen van The Masked Singer weer is begonnen, wordt er namelijk flink gespeculeerd dat Luuk in één van de pakken zit.

In de aflevering van RTL Boulevard werd er aandacht besteed aan vintage kleding. Luuk geeft aan zelf niet veel met vintage kleding te hebben. Marieke Elsinga denkt daar anders over en meent hét perfecte pak voor Luuk gevonden te hebben.

Alien

"Ik heb het idee dat het jou perfect past," zegt Marieke terwijl ze een foto van de Alien in The Masked Singer laat zien. Entertainmentdeskundige Rob Goossens deelt de mening van Marieke: "Ik hoor ook Luuk."

Zelf geeft Luuk absoluut niet toe. "Ik ben dus het hele weekend hiermee lastiggevallen. Ik weet echt niet waar dat vandaan komt. Ik hoor hier alleen mar Valerio Zeno in." Hij vult aan: "Ik zou het fantastisch vinden, maar het lijkt me ontzettend stug."

Brand

Een paar weken geleden was er nog heftig nieuws rondom The Masked Singer. Er brak brand uit in de studio tijdens de camerarepetities. Er waren 150 mensen in het pand die allemaal het complex veilig hebben kunnen verlaten, meldde de brandweer op Twitter. Twee mensen zijn in de ambulance nagekeken. En alle kandidaten en de crew van The Masked Singer maakten het goed. Je ziet hier meer over in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.