Terug

Volg Shownieuws

Maan onder vuur om 'brutale' foto

Maan onder vuur om 'brutale' foto

Nieuws

13 apr 2021, 17:54

Maan de Steenwinkel is hard op weg om van haar jeugdige imago af te komen. Ze poseert op de foto 'brutaal' met een sigaret en dat valt niet overal in goede aarde...

"Mama, ik wil eruitzien als een Franse actrice", schrijft ze bij de onderstaande foto.

Haar vooral jonge fans reageren massaal op de foto. Zo valt er te lezen: "Ik haat dat er in fotografie altijd wordt gedaan alsof roken esthetisch is. Het is lelijk." Een ander: "Roken staat jou niet." Ook valt er te lezen: "Not done. Jij als voorbeeld voor zoveel jonge mensen vs. een rookvrije generatie. Roken is niet meer van deze tijd, dodelijk en al helemaal niet stoer."

'Roker geen onruststoker'

Anderen verdedigen de zangeres. "Al dat gezeur over die sigaret, als Maan wilt roken moet ze dat zelf weten, als ze wilt stoppen moet ze dat ook zelf weten, als ze niet rookt maar dit puur voor de foto heeft bedacht moet ze dat ook zelf weten." Een ander: "Een roker is geen onruststoker."

Het lijkt er dan ook op dat ze in het echt niet de ene na de andere sigaret wegpaft. Haar ex Tony Junior, die haar misschien wel beter kent dan wie dan ook, schrijft: "Hahahahahaha, dit klopt zooo niet. Wel zieke foto schat."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.