Terug

Volg Shownieuws

Maar liefst 90 cosmetische ingrepen voor look a like Britney

Maar liefst 90 cosmetische ingrepen voor look a like Britney

Nieuws

7 feb 2017, 14:20

De 31 jarige Bryan Ray uit Los Angeles, California, heeft al meer dan 75.000 euro uitgegeven om op zijn grote idool en inspiratiebron Britney Spears te lijken.

Het begon met facings op zijn 17de maar al snel volgde maar liefst 90 operaties aan onder andere het opvullen van zijn wangen, lipfillers, een neuscorrectie en botox in zijn gezicht. De botox laat Bryan elke vijf maanden laat bijwerken.

Drie keer heeft Bryan zijn idool in het echt gezien. Hij claimt dat de ster hem heeft geholpen gedurende zijn jeugd “ik ben mijzelf beter gaan begrijpen” en “ Britney is in mijn ogen pure perfectie”.

Maar Bryan, die door al zijn vrienden wordt aangesproken als Britney, heeft nog lang niet genoeg van zijn 90 operaties. Hij geeft zelf aan dat het zijn doel is om “eeuwig jong te blijven”. En naast de operaties spendeert Bryan nu elke maand bijna 500 euro aan verzorgingsproducten voor zijn gezicht om zijn huid jeugdig te houden.

Op Instagram deelt Bryan veelvuldig kiekjes van zijn metamorfose.

https://www.instagram.com/p/voonburPB0/?taken-by=beeray416

https://www.instagram.com/p/BQFoshrF0Yk/?taken-by=beeray416

https://www.instagram.com/p/BQKW8JhhsLD/?taken-by=beeray416

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.