Terug

Volg Shownieuws

Maarten van der Weijden deelt verdrietig nieuws

Nieuws

9 sep 2024, 20:17

Het zijn zware tijden voor Maarten van der Weijden. Vorig jaar werd hij met spoed in het ziekenhuis opgenomen (zie video). En nu deelt hij vervelend nieuws op Instagram...

Maarten en zijn vrouw Daisy hebben namelijk besloten uit elkaar te gaan. Maarten schrijft dat ze vele mooie jaren samen hebben beleefd. "Met respect en waardering voor elkaar en veel liefde voor onze meisjes, gaan we ieder onze eigen weg", schrijft de voormalig olympisch kampioen openwaterzwemmen.

"We vragen om privacy en tijd om aan deze nieuwe situatie te wennen. Bedankt voor jullie begrip", sluit hij af.

Maagbloeding

Maarten van der Weijden heeft vorig jaar een maagbloeding gehad en moest daardoor in het ziekenhuis worden opgenomen. Dat nieuws deelde de voormalig olympisch kampioen openwaterzwemmen via sociale media.

De zwemmer deelde een foto van zichzelf vanuit het ziekenhuisbed. "Soms loopt het leven anders dan je hoopt", aldus Maarten. "Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag", schreef hij destijds. De 41-jarige, bij wie in het verleden leukemie werd vastgesteld, was vooral bang dat kanker opnieuw de reden was dat hij in het ziekenhuis lag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.