Terug

Volg Shownieuws

Maarten van Rossem ging ondanks coronabesmetting de straat op

Nieuws

22 dec 2021, 13:16

Maarten van Rossem is besmet geweest met het coronavirus. Dat vertelde de historicus in zijn eigen podcast met Tom Jessen. Van Rossem heeft naar eigen zeggen acht dagen in huis doorgebracht, maar de positieve test weerhield hem er niet van om toch af en toe naar buiten te gaan voor een wandeling.

"Ik moet je bekennen dat ik enkele malen in het duister ‘s avonds een wandelingetje heb gemaakt en heel grote afstand heb gehouden van eventueel door mij te besmetten personen, dus ik dacht: dat kan er wel mee door", aldus Van Rossem.

De historicus en tv-persoonlijkheid die momenteel weer in De Slimste Mens te zien is, liet wel weten dat hij er de eerste dagen behoorlijk grieperig van was. Zijn echtgenote Winnie heeft overigens nergens last van gehad. Direct nadat Van Rossem hoorde van zijn positieve test, zijn de twee apart gaan slapen.

De 78-jarige Van Rossem had eerder in zijn eigen podcast verteld dat hij zonder oproep een vaccinatie voor hem en zijn vrouw had geregeld door naar de GGD te bellen. Dat 'voordringen' kwam hem destijds op kritiek te staan van coronaminister Hugo de Jonge en demissionair premier Mark Rutte. Zij vonden dat iedereen gewoon op zijn beurt moest wachten.

Pikante rol

Maarten van Rossem vertelde eerder in zijn podcast Maarten van Rossem - De Podcast dat hij was gevraagd om een pikante rol te spelen. Hij zou namelijk de rol van seksprofessor moeten vertolken... Je hoort er alles over in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.