Terug

Volg Shownieuws

Maarten van Rossem haalt uit naar BBB-Caroline van der Plas

Maarten van Rossem haalt uit naar BBB-Caroline van der Plas

Nieuws

5 aug 2021, 15:38

De slimste mens-jurylid Maarten van Rossem haalt flink uit naar deelneemster Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB).

Caroline vertelde woensdag aan Humberto Tan dat zij het nogal flauw vindt dat het moment waarop ze Maarten corrigeerde in een gesprek over D-day, de tv-uitzending niet heeft gehaald. Ongeacht wie er gelijk heeft, vindt de politica het jammer dat het niet is uitgezonden. "Wij leggen ons hoofd op het hakblok bij De slimste mens. Ons imago staat ernstig op het spel", waarop ze zich hardop afvroeg of het fragment eruit zou zijn geknipt, omdat het imagoschadend zou zijn voor Maarten...?

In het gesprek over D-day vertelde Maarten van Rossem dat het niet duidelijk is waar die D voor staat, waarop Caroline hem corrigeerde: "Die D staat voor decision. Het is een decision day." Maarten: "Dat is niet waar, daar heb ik echt nog nooit van gehoord." Hij houdt nog altijd voet bij stuk, want donderdag laat hij aan Shownieuws weten: "Ze heeft gewoon ongelijk." En: "Waarom heeft die Caroline dat niet zelf even opgezocht, voor zij onzin ging verspreiden?"

Caroline liet bij Humberto weten dat zij het thuis opnieuw had opgezocht. Waarop Maarten nu uithaalt: "Dan heeft BBB kennelijk een geheel eigen naslagwerk, dat geldt eigenlijk voor heel rechts Nederland", aldus het jurylid tegen Shownieuws.

Excuses

Volgens de eindredactie van de tv-quiz hebben ze Caroline juist in bescherming genomen, omdat haar verhaal niet klopte, zo laat men aan Shownieuws weten in een reactie. Caroline heeft voor de camera van Shownieuws inmiddels haar excuses aangeboden (zie video bovenaan het artikel).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.