Terug

Volg Shownieuws

Maarten van Rossem over satisfyer: 'Wat een idioot gevoel'

Nieuws

27 okt 2023, 18:49

Hoewel Maarten van Rossem bij veel kijkers bekend staat om zijn ietwat norse houding, wordt in het programma Wortelboer en Van Rossem een totaal andere kant van de tv-persoonlijkheid zichtbaar. Samen met Emma Wortelboer, die in verwachting is van een kindje (zie video), weet Maarten thuis de kijkers te verbazen...

In het programma 'Wortelboer en Van Rossem' gaan Emma en Maarten, die een leeftijdsverschil van ongeveer 53 jaar hebben, op zoek naar de verschillen tussen de twee generaties. In de eerste aflevering verkennen ze de wereld van romantiek. Maarten leert bijvoorbeeld hoe Tinder werkt, terwijl Emma ontdekt dat daten vijftig jaar geleden voornamelijk in dansscholen plaatsvond. Bovendien merkt Emma op dat seksspeeltjes vroeger verboden waren, terwijl ze Maarten een satisfyer geeft. Hij aarzelt niet om deze zelfs tegen zijn neus te drukken om de werking te ervaren. "Ah, dat voel je zeker ja. Wat een idioot gevoel", lacht hij. 

Goud duo

Kijkers genieten enorm van het gouden duo. "Genoten van Emma Wortelboer en Maarten van Rossem!", klinkt het op X. Een ander schrijft: "Humor met Wortelboer en Van Rossem." Deze persoon komt tijdens het zappen per ongeluk terecht op het programma, maar is onder de indruk: "Tot mijn eigen verbazing ben ik bij Wortelboer en Van Rossem blijven hangen en wat is dit eigenlijk ontzettend leuk. De combi van deze twee werkt goed en het geeft een mooi inkijkje in de wereld van de jaren 50."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.