Terug

Volg Shownieuws

Maarten van Rossem snapt geforceerd gelach bij talkshows niet

Maarten van Rossem snapt geforceerd gelach bij talkshows niet

Nieuws

25 juli 2022, 14:16

Maarten van Rossem snapt niet dat er aan tafel bij talkshows zo vaak geforceerd wordt gelachen om grappen die niet echt leuk zijn. Dat meldt de 78-jarige historicus in de eerste aflevering van De Slimste Mens: All Stars die dit weekend online is gelanceerd. In de extra reeks ter gelegenheid van het twintigste seizoen van De Slimste Mens nemen oud-winnaars het tegen elkaar op.

Van Rossem reageerde met zijn betoog op het imago van brombeer dat hij heeft. "Iedereen zit op televisie de hele tijd geweldig te lachen, vaak met opengesperde mond, wat ik niet graag zie", aldus de Slimste Mens-coryfee. "Als je dan een keer niet lacht, ben jij meteen de ordeverstoorder. Ik heb mij erbij neergelegd dat ik dat etiket heb gekregen en daar niet meer van af kom."

Van Rossem laakt "de al te gemakkelijke lachcultuur op televisie. Altijd is alles leuk en fijn en opgewekt en dolletjes. Je moet soms ook kunnen toegeven dat het een avond wat minder was. Dat gevoel heb ik vaak bij talkshows. Dan denk ik: ik heb nog nooit zo'n dooie club bij elkaar gezien."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.