Terug

Volg Shownieuws

Maarten van Rossem vindt schapen 'achterbakse beesten'

Nieuws

13 juli 2022, 21:10

Historicus en NPO-coryfee Maarten van Rossem vindt schapen "achterbakse beesten". Dat bekende de 78-jarige allesweter woensdag in het programma De Slimste Mens.

"Ik heb ooit een week of acht op twee schapen gepast", vertelde Van Rossem. Hij vermeldde niet de context van deze opvallende opdracht. "Het zijn zulke achterbakse beesten. Ze probeerden altijd in mijn vingers te bijten en ze keken met van die enge ogen. Je zag ze denken: hij denkt dat we niets kunnen en weten, maar oh wee als we hem te pakken krijgen."

Van Rossem valt daarom niet in slaap door het tellen van schaapjes. "Ik denk vaak aan een mooie wandeling maken", gaf hij als tip. De Slimste Mens is deze week begonnen aan het twintigste seizoen. In het programma moeten min of meer bekende Nederlanders vragen over zeer diverse onderwerpen beantwoorden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.