Terug

Volg Shownieuws

Macaulay Culkin maakt docu over ouder worden

Nieuws

3 feb 2022, 21:28

Macaulay Culkin gaat een documentaire maken over ouder worden en hoe daarmee om te gaan. Dat meldt Variety.

Deze documentaire gaat Macaulay Culkin's Midlife Crisis heten.

Culkin is nog altijd vooral bekend door zijn rol als Kevin McCallister in Home Alone, die hij speelde toen hij 10 jaar was. Miljoenen mensen reageerden vorig jaar verbaasd toen hij via Twitter met de wereld deelde dat hij de veertig was gepasseerd. Later vroeg hij mensen hoe hij om moest gaan met ouder worden. In de documentaire reist Culkin de wereld over en vraagt hij zich af wat er allemaal bij het proces van ouder worden hoort, inclusief het vaderschap en relaties met partners en vrienden. "In plaats van een big deal te maken van deze leeftijd, moeten we er gewoon een show over maken. Klinkt logisch volgens mij", zegt de acteur over het project.

Een van de makers noemt Culkin "iconisch" en "door iedereen geliefd". "Ondanks zijn status moet hij, net als iedereen, zich afvragen wat het betekent om een man van middelbare leeftijd te zijn. We zijn verheugd om dit project te maken."

Home Alone

Zeg je Macaulay Culkin of Kevin McCallister dan zeg je direct Home Alone. Alle fans van de kerstklassieker Home Alone zaten tijdens kerst 2021 smullend voor de buis, want na twee jaar afwezigheid zond SBS6 deze film weer uit. En Macaulay Culkin werkte een paar jaar geleden wel mee aan een parodie op zijn klassieker en in de video bovenaan de pagina zie je beelden van deze commercial.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.