Terug

Volg Shownieuws

Machine Gun Kelly kondigt nieuw album aan

Machine Gun Kelly kondigt nieuw album aan

Nieuws

10 aug 2021, 07:36

Machine Gun Kelly heeft een nieuw album aangekondigd. De plaat Born With Horns wordt volgens Amerikaanse media deze maand nog uitgebracht.

Op Instagram deelt Colson Baker, de echte naam van de rapper en acteur, een filmpje van zichzelf met zijn producent Travis Barker, de drummer van de band Blink-182. De twee laten hun nieuwe tatoeages zien van de titel van het album. "Born With Horns the album. We zijn er weer voor ronde twee", schrijft hij erbij.

Born With Horns volgt op zijn nieuwe film Midnight in the Switchgrass, die in juli in première ging. Machine Gun Kelly was naar verluidt niet te spreken over de film. Dat liet hij zelf doorschemeren in een cryptische tweet waarmee hij "een film" uitbeeldde met een vuilnisbak-emoji. "Als ik niets zeg over een film waar ik nauwelijks inzit, dan is dat omdat die [..] is", twitterde Machine Gun Kelly.

Machine Gun Kelly is onder meer bekend van hits als Bad Things en My Ex's Best Friend. Sinds vorig jaar is hij samen met Megan Fox, die voor hem haar echtgenoot Brian Austin Green verliet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.