Terug

Volg Shownieuws

Madonna emotioneel: heb geluk dat ik nog leef

Nieuws

31 juli 2023, 15:02

Madonna heeft naar eigen zeggen geluk dat ze nog leeft. Dat schrijft de 64-jarige Amerikaanse zangeres op Instagram. Madonna werd eind juni met een bacteriële infectie op de intensive care opgenomen (zie de video).

"Liefde van familie en vrienden is het beste medicijn", schrijft Madonna. "Ik ben een maand uit het ziekenhuis en kan op de situatie reflecteren. Als moeder kun je echt opgaan in de behoeften van je kinderen en schijnbaar het eindeloze geven." Maar, vervolgt ze: "Toen het erop aankwam, kwamen mijn kinderen echt voor me op. Ik zag een kant van hen die ik nog nooit eerder had gezien. Dat maakte het verschil. Dat geldt ook voor de liefde en steun van mijn vrienden."

Tekst gaat verder onder de Instagram-post.

De zangeres heeft een aantal dagen op de intensive care gelegen. Daarna is zij volgens verschillende media van het ziekenhuis in een particuliere ambulance naar haar woning in New York City gebracht. Door de ziekenhuisopname moest de zangeres het Amerikaanse deel van haar wereldtournee uitstellen. The Celebration Tour start nu in oktober in Europa, voor Noord-Amerika worden nieuwe data gezocht.

De 64-jarige Madonna deelde donderdag een video op Instagram waarop ze dansend te zien is op haar oude hit Lucky Star, zoals je hieronder kunt zien. Ze schreef erbij zich daardoor erg gelukkig te voelen.

Madonna danst van geluk
0:21
Madonna danst van geluk

(foto header: Instagram MadonnA)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.