Terug

Volg Shownieuws

Madonna: opblazen Witte Huis was symbolisch

Madonna: opblazen Witte Huis was symbolisch

Nieuws

23 jan 2017, 10:16

Madonna is van mening dat haar toespraak tijdens de Women's March in Washington uit zijn context is getrokken. In de speech zei ze onder meer dat ze erover had nagedacht het Witte Huis op te blazen. Dat was een metafoor en bedoelde ze niet letterlijk, benadrukt ze een dag later.

Op Instagram blikt Madonna zondag terug op haar optreden. ''De mars gisteren was een geweldige en prachtige ervaring'', zegt ze. "Maar ik wil een paar belangrijke dingen verduidelijken. Ik ben geen gewelddadig persoon, ik promoot geweld niet en het is belangrijk dat mensen mijn speech in zijn geheel horen in plaats van dat er één zin uit zijn verband wordt gerukt."

''Ik begon mijn speech met 'Ik wil een revolutie van liefde beginnen'. Ik heb van de gelegenheid gebruikgemaakt door vrouwen op te roepen niet te wanhopen, maar om samen te komen en dat als uitgangspunt te gebruiken voor eenheid en het creëren van een positieve verandering in de wereld."

''Ik gebruikte een metafoor en ik zei hoopvol te zijn, maar ik voelde ook boosheid en zei dat ik verbolgen was. Zo voelde ik dat ook persoonlijk. Hoewel, ik weet dat het uiten van boosheid niets oplost. Als we iets ten goede willen veranderen, doen we dat met liefde."

(BuzzE)

https://www.instagram.com/p/BPk8lY7AOTn/?taken-by=madonna

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.