Terug

Volg Shownieuws

MAFS-bruid beweert dat er weinig echt is aan het programma

Nieuws

16 juni 2022, 13:54

Trouwen met een totaal onbekende? In het tv-programma Married At First Sight doen ze het. Maar hoe oprecht is het programma eigenlijk? Eén van de deelnemers van MAFS UK beweert dat er weinig echt aan is.

Als deelneemster Carolina Santos gevraagd wordt waarom het koppel Domenica en Jack uit elkaar gingen net voor de reünie, klapt zij uit de school. Volgens Carolina waren ze stiekem al veel langer uit elkaar. Ze beweert dat de twee bij elkaar bleven, zodat ze meer zendtijd kregen. Zo schrijft Love Reality.

“De meeste stellen wisten dat hun relatie nooit ergens toe zou gaan leiden in de buitenwereld, maar toch bleven ze nog even bij elkaar. Puur voor zendtijd”.

Het lijkt er niet op dat dit soort praktijken ook in Nederland gebeuren, aangezien Sonny en Dylan nog samen zijn, net als Rowan en Astleigh. Daarentegen gooide Joep in de derde aflevering al de handdoek in de ring.

Benieuwd waar de Nederlandse MAFS-experts op letten? Bekijk dan de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.