Terug

Volg Shownieuws

MAFS-Evelien: 'Ik voelde mezelf een nul'

Nieuws

23 nov 2022, 13:07

MAFS-Evelien, deelneemster van het eerste seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake ervaart nog altijd gevolgen van het programma. "Ik voelde mezelf een nul"

Marry at First Sight kreeg een aparte wending toen bleek dat Evelien en Mark elkaar al kenden. Althans, Evelien herkende Mark. Andersom was dit niet het geval. Dit zorgde voor veel verdriet. De twee hadden samen namelijk een datingapp verleden.

Emotioneel

Ze voelde zich niet alleen emotioneel tijdens de opnames van het programma. Ook toen het seizoen op Videoland verscheen, kreeg ze enorm veel nare reacties. "Na de uitzendingen begin oktober merkte ik hoe uitgeput ik was", schrijft Evelien op Instagram. "Het was ineens stil en ik had ruimte om na te denken."

Zelfbeeld

Afgelopen tijd heeft Evelien veel last gehad van alle stress en negativiteit. "Mijn zelfbeeld heeft een flinke knauw gehad en ik voelde mezelf een nul. In de spiegel zag ik iemand die ik niet herkende of wilde zijn. Ik was teleurgesteld in mezelf, maar ook in anderen. Het voelde allemaal zwaar en ik dacht: deze cirkel moet ik doorbreken voordat het van kwaad tot erger gaat." De oplossing was een pauze van alle sociale media.

Sterker

Na een pauze van alle sociale media voelt ze zich nu sterker dan ooit. Ze had haar deelname aan het trouwprogramma voor geen goud willen missen. "Het was een mooie ervaring." Eerder kreeg een andere MAFS-kandidaat een compleet andere look. Bekijk gauw de beelden hierboven.



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.