Terug

Volg Shownieuws

MAFS-Robin en grote liefde verwachten kindje

Nieuws

13 mrt 2020, 17:51

Ondanks dat Robin in Married At First Sight geen ware liefde heeft gevonden in zijn huwelijk met Kimberley, is de MAFS-deelnemer inmiddels dolgelukkig met zijn grote liefde Kim. De twee verwachten nu zelfs samen een kindje...

Op Instagram deelt Robin een kiekje van een echo. Het kersverse koppel verwacht hun eerste kindje in september. "#prouddadtobe #proudmommytobe #sept2020 #neverbeenmorehappy #12weeks #babycoming", schrijft de MAFS-deelnemer onder zijn post op social media. Het stel wordt al snel overladen met felicitaties.

In de laatste uitzending van Married At First Sight zagen we hoe het flink misliep tussen deelnemers Robin en Kimberly. Al snel vond Robin wel de ware liefde en deelde een romantisch kiekje van hem zijn droomvrouw De twee genoten samen van een vakantie op Bali, die, als we foto’s moeten geloven, erg gezellig was.

De relatie tussen Robin en Kimberly leek in het televisieprogramma Married At First Sight zo succesvol maar helaas kwam na een aantal afleveringen toch de aap uit de mauw. Volgens Kimberly had Robin een flinke eisenlijst waar zij niet aan kon voldoen. Bijvoorbeeld dat ze naar te weinig festivals ging en geen racefiets had.

Robin is niet de enige die na het televisieprogramma de ware liefde heeft gevonden. Zo ook MAFS-deelnemer Henk vond, kort nadat zijn huwelijk met Chantal klapte, een nieuwe liefde.

Voor Henk was zijn MAFS- huwelijk met Chantal een groot fiasco. Voornamelijk kijkers van het televisieprogramma gingen na iedere uitzending los op de vrouw en al snel werd zij de meest besproken deelnemer van Married At First Sight. Zo ergerde Chantal  zich groen en geel aan haar nieuwe man, en Henk vond het vooral jammer dat Chantal voor zijn gevoel nooit open heeft gestaan voor hun relatie. In de video hierboven zie je hoe Henk het huwelijk heeft beleefd. Toch heeft ook Chantal een match aan het avontuur overgehouden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.