Terug

Volg Shownieuws

MAFS-Sylvia heeft 'het geweldigste nieuws van de wereld' gekregen

Nieuws

26 okt 2021, 17:07

Realityster Sylvia van Mierlo, die bekendheid kreeg door haar deelname aan Married At First Sight, heeft dinsdag laten weten geweldig nieuws te hebben. Ze vertelt in een video op haar Instagram dat haar tumor niet meer actief is en er alleen nog maar littekenweefsel is gevonden bij de laatste controle.

"Ik ben zo blij," aldus Sylvia in de video "Rico, jij hebt gewonnen, maar ik heb ook een ronde gewonnen. We gaan de feestdagen in met heel veel zin en lol maken en gewoon, lekker genieten." Ze laat verder in de video weten het nieuws nog even te moeten verwerken. "Ik moet het even door laten dringen, ik ben er zo blij mee en we gaan gewoon door.''

Volgers van Sylvia laten weten door het dolle heen te zijn en feliciteren haar dan ook met dit fijne nieuws. ''Gefeliciteerd met dit goede nieuws'', aldus een volger. Iemand anders schrijft: ''Super zeg, genieten geblazen.'' Sylvia liet eerder dit jaar nog weten haar trouwjurk die ze droeg tijdens haar Married At First Sight-deelname droeg te gaan veilen voor het goede doel. Hoe dat eraan toe ging zie je in de video boven dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.