Terug

Volg Shownieuws

MAFS-Sylvia maakt comeback in dit programma

MAFS-Sylvia maakt comeback in dit programma

Nieuws

8 feb 2023, 18:59

Oud Married at First Sight-kandidate Sylvia van Mierlo keert terug op televisie. Via een ander datingprogamma gaat ze opnieuw opzoek naar de liefde...

Sylvia zal terugkeren in de nieuwe First Dates Valentijn Special, waarin ze samen met vier andere BN'ers het First Dates-restaurant zal bezoeken.

Longkanker

Van Mierlo deed in 2021 mee aan het kijkcijferkanon Married at First Sight. In dit programma was ze gekoppeld aan haar toemalige man Freddy. Tijdens de opnames heeft het stel ervoor gekozen om hun relatie stop te zetten. Daarna heeft het voor Sylvia niet meegezeten. Ze kreeg de diagnose longkanker. Nu haar diagnose stabiel is durft ze weer stiekem naar de toekomst te kijken. Of dit gelukt is zullen we zien in de First Dates Valentijn Special.

Andere deelnemers

MAFS-Sylvia is niet de enige die op zoek gaat naar de liefde in het programma. In een persbericht meldt BNNVARA dat EMIDJ-Fabiola, Hans de Booij, Krista Arriëns en Jeffrey Wammes ook mee doen aan de Valentijn special.

Lang Leve de Liefde

Eerder deed een andere kandidaat van Married at First Sight mee aan het programma Lang Leve de Liefde. Bekijk gauw de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.