Terug

Volg Shownieuws

Makers weten nog niet of Sarah van Soelen in Hazes-docu zit

Nieuws

30 mei 2022, 16:29

De makers van de André Hazes-documentaire kunnen nog niet zeggen of zijn ex Sarah van Soelen en haar familie in de docu te zien zullen zijn. Dat laat een woordvoerder van Videoland desgevraagd aan het ANP weten.

"Op dit moment zitten we nog midden in het maakproces", aldus de zegsvrouw. "We kunnen daarom nu nog niets zeggen over wie er wel en niet te zien zal zijn."

Van Soelen liet afgelopen weekeinde aan Shownieuws weten dat ze er geen behoefte aan heeft om zichzelf terug te zien in de documentaire, die later dit jaar op Videoland moet verschijnen. Ze wil eruit geknipt worden.

De opnames van de docu begonnen toen Hazes en Van Soelen nog een relatie hadden. Inmiddels lijkt hij het weer goed te kunnen vinden met zijn ex Monique Westenberg, met wie hij een zoon heeft. Het gezin was recent samen op vakantie in de Verenigde Staten.

Alles over de documentaire van André ,en Sarah van Soelen die in de erin zou zitten, zie je in de video boven dit artikel.

In de video hieronder zie je dat Sarah niet blij is met de Hazes-docu:

Sarah van Soelen niet blij met documentaire André Hazes
2:12
Sarah van Soelen niet blij met documentaire André Hazes

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.