Terug

Volg Shownieuws

Malou Petter stapt over van NOS naar SBS6

Nieuws

10 okt 2024, 07:39

Presentator en journalist Malou Petter stapt over van NOS naar Talpa Network. Malou was de voorbije dertien jaar in dienst bij NOS. De afgelopen vier jaar was ze nieuwslezer van het Journaal (zie video).

Vanaf januari wordt ze één van de twee presentatoren van Nieuws van de Dag, het nieuwe opinie- en nieuwsprogramma van De Telegraaf en Hart van Nederland dat begin volgend jaar dagelijks te zien is in de vooravond op SBS6.

Malou gaat ook andere programma's voor Talpa Network maken. Welke dat zijn, wordt op een later moment bekendgemaakt.

De presentatrice spreekt van een kans die ze niet voorbij kon laten gaan. "Meebouwen aan een nieuw, journalistiek programma waar ik kan groeien als presentator en meer van mezelf kan laten zien. En dan mag ik ook nog andere programma's maken. Natuurlijk is het dubbel: de NOS is een hele mooie club om bij te horen, ik werk er niet voor niets ruim dertien jaar. Maar het is tijd voor avontuur en daar kijk ik enorm naar uit."

In de video hieronder vertelt Malou in de 538-uitzending over haar overstap en licht een tipje van de sluier op over de reactie van NOS.

Malou Petter van NOS naar SBS6 voor Nieuws van de Dag (Hart van Nederland - Late Editie)
4:06
Malou Petter van NOS naar SBS6 voor Nieuws van de Dag (Hart van Nederland - Late Editie)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.