Terug

Volg Shownieuws

Man Bibian Mentel deelt hartverscheurend bericht

Man Bibian Mentel deelt hartverscheurend bericht

Nieuws

2 apr 2021, 08:51

Edwin Spee, de man van de overleden Bibian Mentel, heeft grote moeite met het verlies van zijn vrouw. Op Instagram vertelt hij in een uiterst verdrietig bericht hoe het nu met hem gaat...

"Ik lig naast je, je bent er niet meer", schrijft Edwin. "Maar zelfs alleen je lichaam straalt nog zoveel liefde uit."

"Het is oké, maar zo voelt het niet. De leegte is nu al groot en morgen is ook je lichaam weg en zal die leegte verder groeien. Maar ik pak niet naar de fles of verdovende middelen", belooft Edwin.

Grenzeloze liefde

"Ik wil die pijn zo hard mogelijk voelen zodat jij die leegte weer zo snel mogelijk kan opvullen met onze grenzeloze liefde", vervolgt hij. "De leegte zal plaatsmaken voor alle mooie herinneringen en ik zal je weer voelen en proberen jouw warmte verder te blijven verspreiden."

"Ik mis je lieve schat, ik mis alles aan je! We are united, we are one! Je man for ever!" sluit Edwin af.

Bibian overleed maandag op 48-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. De sportvrouw werd op 27-jarige leeftijd al getroffen door botkanker. Daardoor moest haar onderbeen worden geamputeerd. De ziekte keerde telkens terug, maar steeds wist ze zich op te richten. Ze veroverde in 2014 goud op de Paralympische Spelen van Sotsji en vier jaar later zelfs twee keer goud op de Paralympische Spelen van Pyeongchang.

De sportvrouw kreeg begin maart te horen dat ze uitzaaiingen in haar hersenen had en genezing niet meer mogelijk was. Haar overlijden leidde tot een stroom aan reacties van sporters, politici en bekende Nederlanders, die allen haar positivisme, doorzettingsvermogen en veerkracht roemden en haar een bron van inspiratie noemden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.