Terug

Volg Shownieuws

Man John de Bever kijkt angstig naar de toekomst: 'Erg eenzaam'

Nieuws

28 mrt 2023, 17:23

Het leventje van John de Bever en Kees Stevens lijkt heerlijk. Zo heeft de zanger landelijke bekendheid, hebben de twee een eigen reality-programma en lijken ze ontzettend gelukkig in de liefde samen. Toch leven de mannen met een bepaalde angst...

John en Kees laten weten bang te zijn voor de toekomst. Omdat de twee niet van plan zijn aan kinderen te beginnen, zijn ze bang om eenzaam te worden. "John en ik zijn wel bang om op den duur eenzaam te raken, want we hebben verder niets", onthult Kees in Veronica Superguide.

Kinderen

Toch is het koppel niet van plan om bijvoorbeeld een kindje te adopteren. "Wij hebben geen kinderen en kleinkinderen, we hebben er ook nooit over gedacht om een gezin te stichten. Dat klinkt misschien gek. Kinderen zouden het bij ons wel goed hebben, maar wij zijn daar geen types voor", legt Kees uit.

Zorgzaam

In het tv-programma 'De Bevers' komen de twee echter wel erg zorgzaam over. Wanneer de twee op vakantie gaan kan John bijvoorbeeld maar moeilijk afscheid nemen van zijn trouwe viervoeters, terwijl hij weet dat hij ze snel weer ziet. "Ik vind het verschrikkelijk om die honden achter te laten. Dat slaat nergens op misschien, maar dat zijn gewoon kindjes van ons. Ik vind echt verschrikkelijk om die achter te laten. Daar ga je zo van houden", zei John eerder in de serie.

Onafscheidelijk

Dat John en Kees onafscheidelijk zijn is duidelijk. Maar hoe goed kennen de Bevers elkaar nou echt? Bekijk de video bovenaan de pagina voor een hilarische video van het heerlijke stel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.