Terug

Volg Shownieuws

Man John de Bever neemt ingrijpend besluit: 'Mijn God, dit vergeet ik nooit meer'

Nieuws

8 nov 2022, 14:32

Kees Stevens, de man en manager van John de Bever, heeft een ingrijpende beslissing genomen. Hij gaat voor een haartransplantatie.

Op Instagram schrijft hij bij een foto van de ingreep: "Wat een dag… ben over de helft. Verdovingen twee keer waren vreselijk. Mijn God, dit vergeet ik nooit meer. Het resultaat is nu al zichtbaar. Gaat echt mooi worden. De gaatjes zijn geprikt, nu de haartjes er nog in. Ik word begeleid door een fantastisch lief team!… ❤️👱‍♂️"

In zijn Instagram Stories liet hij voor de behandeling nog weten dat hij de hele nacht wakker heeft gelegen, omdat hij zich drukt maakte over de verdoving.

John de Bever over winkansen Televizier-Ring
1:51
John de Bever over winkansen Televizier-Ring

Kees geniet sinds hij met manlief een reallifesoap heeft op RTL 5 steeds meer bekendheid. De serie was een van de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring. Hoewel ze flink campagne voerden voor de winst, ging de prijs echter aan hun neus voorbij, zie de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.