Terug

Volg Shownieuws

Man John de Bever slaat terug na commentaar van Olcay

Nieuws

11 mei 2023, 13:56

Afgelopen week haalde Olcay uit naar John de Bever en zijn man Kees Stevens in een interview met Veronica Superguide. In de Party reageert Kees nu op deze uitspraken.

Olcay zei namelijk dat de realityshow van John en Kees 'gescript' is en dat de reality-reeks Ruud & Olcay dat niet is: “Ik zie geen Meilandjes of De Bevers. Het is geen rock & roll bij ons, wij zijn best kleinburgerlijk. We hebben niks gescript. Dat wilde Ruud ook niet, want hij wilde dat het ‘echt’ zou zijn. We zijn behoorlijk scherp op de inhoud", aldus Olcay Kees slaat terug

In weekblad Party reageert Kees nu op het commentaar van Olcay. Zo vindt hij het commentaar nogal laag en zegt hij:  “Voordat je met de opnames van een nieuw seizoen begint, geef je je agenda aan de productie en die zeggen dan: ‘Dit vinden we leuk en dat ook, maar dat niet.’ Daarbij komt ook dat als je ergens wil filmen, je dat van tevoren moet aankondigen.” Volgens Kees is het gewoon onzin dat het 'gescript' zou zijn.... John weet ook van niks, want Kees beheert immers zijn agenda! Tot slot zegt Kees over Olcay: “John en ik zullen nóóit iemand schaden om in de publiciteit te komen. Doe lekker je ding.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.