Terug

Volg Shownieuws

Man John de Bever zoekt mentale hulp

Nieuws

20 sep 2023, 22:26

Kees Stevens, de man van John de Bever, is hulp gaan zoeken bij een mental coach. Hij geeft aan dat hij last heeft van koude koorts en slapeloze nachten...

Aankomend weekend zullen duizenden mensen naar Ahoy gaan voor De Bevers Live (zie de video voor een voorproefje). Terwijl John de Bever helemaal geen zenuwen heeft, ligt Kees er al wekenlang wakker van. Kees vertelt in een interview met de Party dat dat komt omdat hij het goed wil doen voor de mensen die een kaartje hebben gekocht. "Ik heb al vijf, zes maanden elke dinsdag vergaderingen. Wat ik wil, en wat ik hoop, is dat de mensen achteraf zeggen: ‘Die twee hebben wel een feest neergezet!"

Kees kan de spanningen niet meer onder controle houden. Hij heeft zelfs een mental coach ingeschakeld: "Ja, ik ben bij een mental coach geweest, iemand die je een beetje over je angst heen helpt."

Hij gaat verder: "Het is een soort verdriet wat mij keer op keer overmant en waardoor ik in een soort paniekmodus raak en dan ergens wegrijd of mijn verstandskies zonder verdoving laat trekken – iets wat ik echt heb gedaan.”

Groot feest

John heeft daarentegen nergens last van en is er helemaal klaar voor. "Ik heb geen slapeloze nachten, haha. Het is maar zingen”, zegt hij. "Ik ben helemaal niet zenuwachtig. Alle mensen die komen, die komen om plezier te maken én voor De Bevers, dus dat komt goed. Het wordt één groot feest."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.