Terug

Volg Shownieuws

Man zorgt voor vriendschapsbreuk José en Bonnie

Nieuws

9 dec 2020, 18:42

Fans wachten er al jaren op: een reünie tussen ABBA-coverzangeressen José Hoebee en Bonnie st. Claire, maar dat zit er voorlopig niet in.

Na 35 jaar hebben fans van José en Bonnie ervoor gezorgd dat het Nederlandstalige ABBA-album Herinnering dat zij in de 80s maakte, op cd wordt uitgebracht. Een unicum in Nederland. De grote vraag is nu of de twee daarvoor weer samen komen, maar dat blijkt niet het geval.

José Hoebee vertelt aan Privé dat er van hun vriendschap weinig over is. "Dat ligt niet aan mij." Gevolgd door: "Ook niet aan Bonnie, trouwens. Dat heeft te maken met een man. Wie dat is, spreek ik liever niet uit..."

Of het Bonnies echtgenoot Anne-Jan is, wil ze niet zeggen. "Ik houd mijn mond!"

Haatbrieven

Begin februari heeft Shownieuws nog met José gesproken over de vele haatbrieven die ze krijgt. Zo vertelt ze dat ze wordt uitgemaakt voor alcoholist. Dat gesprek met haar zie je in de video bovenaan het artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.