Terug

Volg Shownieuws

Manager Rob de Nijs heeft goede hoop voor afscheidsconcert

Nieuws

11 apr 2022, 13:36

Er wordt op het moment druk gezocht naar een andere datum voor het zondag geannuleerde afscheidsconcert van Rob de Nijs in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dat laat het management van de zanger maandag desgevraagd aan het ANP weten. De Nijs herstelt momenteel van corona, waarmee hij een kleine twee weken geleden werd opgenomen in het ziekenhuis.

"We hebben goede hoop dat het op redelijk korte termijn kan plaatsvinden, in ieder geval voor de zomervakantie", aldus de manager van De Nijs, die stelt dat het redelijk goed met hem gaat. Hij zegt wel dat het inhalen van het concert afhankelijk is van de beschikbaarheid van de Amsterdamse popzaal. "Dat maakt het nog best lastig om een datum te prikken."

Volgens De Nijs' vrouw Henriëtte was de zanger "goed ziek" door corona. Als gevolg daarvan moest De Nijs zijn langverwachte afscheidsconcert in de Ziggo Dome zondag afzeggen. "Daar baalt hij als een stekker van", aldus zijn vrouw maandagochtend in Koffietijd. "Maar het kon gewoon niet anders, de keuze was snel gemaakt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.