Terug

Volg Shownieuws

Manon Meijers laat van zich horen na spoedoperatie

Manon Meijers laat van zich horen na spoedoperatie

Nieuws

29 mei 2021, 16:18

Manon Meijers, de verloofde van Guus Meeuwis, heeft van zich laten horen nadat zij deze week met spoed werd geopereerd.

Het management van Manon laat aan Shownieuws weten dat zij met spoed is geopereerd aan haar buik. "Manon is inderdaad aan het herstellen van een (spoed)operatie aan haar buik," aldus het management aan Shownieuws.

Operatie

De styliste liet zaterdagmiddag op Instagram weten dat zij met spoed geopereerd is. Zij deelde onderstaande foto met haar volgers, en schreef daarbij: "Ik lag deze week ineens met spoed op een operatietafel. Gelukkig was ik in geweldige handen, liep het allemaal goed af en kan ik rustig gaan herstellen." Ze liet ook weten meerdere inzichten meegekregen te hebben. Zo schrijft Manon: "GA dit weekend genieten van die zon. Stilstaan is soms echt knapper dan doorhollen. De zorg is écht de shit. En vergeet alle spannende series. De kinderserie De regels van Floor van NPO is m’n nieuwe feelgood."

Trouwen

Het is een pittige tijd voor Guus en Manon. Door de coronacrisis kan hun bruiloft niet doorgaan. De zanger en de stylist hopen dat de bruiloft in 2021 wel door kan gaan.

Aan Shownieuws vertelde Manon dat ze haar trouwjurk al heeft uitgezocht. In de video bovenaan deze pagina vertelt de styliste de eerste details over de jurk waarin zij met Guus gaat trouwen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.