Terug

Volg Shownieuws

Manon Meijers trekt in bij Guus Meeuwis

Manon Meijers trekt in bij Guus Meeuwis

Nieuws

4 nov 2020, 11:04

Styliste Manon Meijers heeft een ingrijpend besluit genomen: ze zegt Amsterdam vaarwel! Ze verhuist naar Brabant en trekt in bij haar grote liefde Guus Meeuwis.

Op Instagram post ze bij onderstaande foto waarop te zien is dat Guus druk is met haar verhuisdozen: "Als ik vanaf morgen met een zachte G praat, dan weten jullie hoe het komt Heb het heerlijk gehad in Amsterdam, maar vanaf nu is thuis - met jou - in Tilburg!"

De tortelduifjes hebben hun huwelijk vanwege de coronacrisis uit moeten stellen. "Het is natuurlijk even slikken als je het besluit neemt te verplaatsen. We willen het doen met de allerliefste mensen om ons heen, die we willen knuffelen en letterlijk en figuurlijk dichtbij ons hebben", vertelt Manon onlangs nog aan Shownieuws.

Haar trouwjurk heeft ze al: "Ik heb volledig volgens mijn eigen methoden mijn jurk uitgekozen", zegt ze in video hierboven. "Ik denk dat die heel erg bij mijn karakter past en bij mezelf."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.