Terug

Volg Shownieuws

Rapper Donnie opnieuw vader geworden

Nieuws

25 aug 2022, 21:26

Donnie is voor de tweede keer vader geworden. Woensdag kwam zijn zoon Sorèn Luka ter wereld. Op Instagram plaatst de rapper, die bekend is van hits als Bon Gepakt en Frans Duits een foto van de kleine jongen. "Sorèn Luka 24/8/22", schrijft hij erbij.

Er worden ontzettend veel lieve berichten geplaatst onder de foto. Zo schrijft Natasja Froger: "Van harte gefeliciteerd en heel veel liefde en geluk gewenst" en zo schrijft Koen Verweij: "Gefeliciteerd neef", met een hartje.

In april kondigde Donnie de komst van zijn tweede kind aan. "Lieve mensiesss, eindelijk mag ik het zeggen: baby nummer 2 is on the way", schreef de inmiddels 28-jarige artiest destijds. "Release date augustus 2022", voegde hij er grappend aan toe.

Donnie en zijn vriendin Lois zijn in 2020 voor het eerst ouders geworden. Zoontje Odín Donny is inmiddels alweer twee jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.