Terug

Volg Shownieuws

Marc-Marie haalt hard uit naar Özcan Akyol

Nieuws

21 mei 2022, 16:42

Schrijver Özcan Akyol heeft deze week hard uitgehaald naar Marc-Marie Huijbregts. Hij denkt dat de talkshow Beau, van Beau van Ervendorens, geen andere gasten dan Huijbregts kan krijgen. ''Anders ga je hem toch niet elke dag vragen'', aldus Akyol. Marc-Marie laat in zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets weten niet blij te zijn met deze opmerkingen.

''Ik vind het ook wel ontroerend en iets schattigs hebben dat hij zo aan het pruttelen is en dat hij het daar dan heel moeilijk mee heeft'', aldus Marc-Marie in de podcast. Hij laat verder weten dat Özcan zelf ook vaak aanschuift bij verschillende talkshows: "Eus zit zelf echt overal. Die komt gewoon met de trein. Hij hoeft vooraf niet te weten waar hij naartoe gaat. Hij komt gewoon als hij een kleine rekening kan schrijven. Voor 12,50 euro heb je Eus in je programma. Die zit bij HLF8, bij VI, bij Khalid&Sophie, bij Jinek en bij Beau. Hij zit gewoon overal."

Dode ogen

Uiteindelijk maakt de cabaretier het zelfs persoonlijk: "Ik vind het zo schattig, want dat zit hij zo te praten met die dode ogen. Dat heeft wel iets." Aaf Brandt Corstius reageert hierop met: "Met die dode ogen kan je niet zo goed zien wat er gaande is vanbinnen." Huijbregts deelt daarop weer een sneer uit: "Ik denk ook niet dat daar zoveel gaande is, maar goed."

Het volledige fragment waarin Marc-Marie uithaalt naar Özcan is in de video boven dit artikel te zien.

Birgit Schuurman

Het is deze week niet de eerste keer dat Marc-Marie uithaalt naar een BN'er. Actrice Birgit Schuurman benoemde de cabaretier in een interview, en daar was hij alles behalve blij mee. Het volledige fragment is in de video hieronder te zien.

Marc-Marie Huijbregts sneert naar Birgit Schuurman
1:22
Marc-Marie Huijbregts sneert naar Birgit Schuurman

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.