Terug

Volg Shownieuws

Marc-Marie Huijbregts dankbaar voor steun na mishandeling

Marc-Marie Huijbregts dankbaar voor steun na mishandeling

Nieuws

6 aug 2021, 19:49

Marc-Marie Huijbregts heeft de mensen bedankt die hem steunden nadat hij aangevallen werd in het centrum van Amsterdam vanmiddag.

De cabaretier neemt op Twitter de tijd om mensen te bedanken voor de steun die hij ontving. "Dank voor alle steunende tweets", schrijft hij. Ook laat Marc-Marie weten dat hij een foto heeft van de man en vrouw waarmee hij ruzie had, wat leidde tot een klap in zijn gezicht. "Ik heb ze in hun auto op foto gelukkig."

Klap

De 56-jarige Huijbregts was aan het fietsen over de Herengracht en probeerde een langzaam rijdende auto te passeren. "Maar die stuurde juist mijn kant op en toen belde ik", legt hij uit. Vervolgens stapte een vrouw uit die hem begon te slaan. Ook werd hij uitgescholden, vertelt hij in de video bovenaan deze pagina.

Aangfite

Een woordvoerder van de Amsterdamse politie laat aan Shownieuws weten bekend te zijn met het incident. "Er is aangifte ingepland. Zodra de aangifte binnen is, zullen we nader onderzoek doen naar wat er zich heeft afgespeeld."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.