Terug

Volg Shownieuws

Marc-Marie Huijbregts laat zich uit over kritiek op Gert Verhulst

Nieuws

10 sep 2022, 18:48

Marc-Marie Huijbregts heeft in zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets gereageerd op de ophef die ontstond op Gert Verhult na afloop van zijn programma De tafel van vier. Gert gebruikte in het programma meerdere malen het n-woord, en ging daardoor diep door het stof.

Het Belgische programma bespreekt in de eerste aflevering het onderwerp 'woke zijn'. Dit loopt echter uit de hand wanneer zowel Gert en zijn tafelgasten het n-woord gebruiken. Marc-Marie schuift in de tweede aflevering aan en besluit Gert hierop aan te spreken. "Dat jij geen problemen hebt met een woord, betekent niet dat dat voor andere mensen niet zo is. Jij bent een witte hetero man. Daar hebben we eigenlijk geen boodschap aan, dat jij het allemaal moeilijk vindt", aldus Huijbregts toen.

In de podcast brengt de cabaretier de gebeurtenis weer ter sprake. Zo vindt Marc-Marie dat de presentator best goed omgaat met alle kritiek. "Hij snapt mij en kan er wel tegen als ik dingen zeg als: je moet in therapie en zo. Hij probeert om een soort open geest te houden en iets meer met de tijd mee te gaan. En in ieder geval na te blijven denken over de veranderingen in de wereld." Om die reden kan Marc-Marie Gert ergens ook wel waarderen: "Dat vind ik ook wel leuk aan hem. Dat hij er tegen kan en dat hij het ook apprecieert." 

De volledige reactie van Marc-Marie zie je in de video boven dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.