Terug

Volg Shownieuws

Marc-Marie Huijbregts openhartig over eerste ontmoeting met man

Nieuws

18 feb 2023, 16:30

Marc-Marie Huijbregts zou het "veel moeilijker" hebben zonder zijn man Karim. Dat vertelt de cabaretier, podcastmaker en veelgeziene Talkshowtafelgast aan De Telegraaf.

"We hebben een jubileum, want we zijn vijfentwintig jaar bij elkaar, waarvan we er alweer twintig zijn getrouwd. Karim is een heel stabiele factor in mijn leven", vertelt de 58-jarige Huijbregts. Het stel ontmoette elkaar ooit in café De Jaren in Amsterdam. "Daar zaten we allebei aan de leestafel. We kregen een gesprek, wat zo intens leuk was." De volgende dag besloot hij weer naar het café te gaan, waar ook Karim weer zat. "Alsof het zo moest zijn."

De cabaretier is niet goed in alleen zijn, vertelt hij aan De Telegraaf. "Maar ook weer niet in grote groepen. Het meest veilig voel ik mij daar tussenin. Als we ergens heen gaan, vind ik het heel fijn als Karim in de buurt is. Dan hoef ik hem alleen maar aan te kijken en denk ik: we zijn samen. Dan kan ik alles om mij heen aan. Ook omdat hij geen fan is. Toen we elkaar leerden kennen, had hij nog nooit van mij gehoord."

Publiciteit

Men weet niet veel van Karim, stelt de krant. Dat is een bewuste keuze, vertelt de cabaretier. "Mijn man Karin heeft er helemaal niet voor gekozen om in de publiciteit te staan. Waarom zou ik ook allemaal naar buiten brengen wat ik doe?"

Geregeld bezoekt het stel het huis van Huijbregts in Tilburg, waar de cabaretier vandaan komt. "Daar verblijven we regelmatig als we de rust willen opzoeken. Het is een heel fijne stad, waar ik mijzelf kan zijn."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.