Terug

Volg Shownieuws

Marc van der Linden krabbelt op na vreselijke periode

Marc van der Linden krabbelt op na vreselijke periode

Nieuws

11 dec 2020, 00:00

Het gaat een stuk beter met Marc van der Linden. De 51-jarige royaltydeskundige, die afgelopen zomer dagenlang in coma lag, voelt zich "na alle ellende" bijna herboren, schrijft hij op Instagram.

Marc is bezig met opnames voor een nog geheim project en werkt ondertussen aan zijn conditie. Helemaal de oude is hij nog niet. Marc heeft nog last van "een gevoel van instabiliteit, bang om te vallen", zo beschrijft hij. "Dus: meer op eigen benen staan, wandelen en zekerder worden. En hopelijk: wandelen leuk gaan vinden."

De royalty-expert belandde in het ziekenhuis als gevolg van een ontsteking aan zijn been. Door de ontsteking viel Marc en raakte hij buiten westen. Hij lag uren op de grond voordat zijn moeder hem vond.

De wondroos, die een bloedvergiftiging veroorzaakte, hield Marc over aan het feit dat hij recentelijk heel snel is afgevallen. De deskundige verloor in korte tijd meer dan 50 kilo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.