Terug

Volg Shownieuws

Marc van der Linden reageert op 'weggegeven hond'

Nieuws

28 feb 2022, 19:01

Marc van der Linden heeft ooit zijn hond weggegeven aan José Hoebee. Dit verhaal bevestigt de royaltyverslaggever op zijn eigen Instagrampagina...

Hij zou vorige week zijn aangehouden op verdenking van bedreiging en afpersing. Na het lekken van dit nieuws liet hij op Instagram cryptisch van zich horen. "Laat de honden maar blaffen, de karavaan trekt verder. Maar óók: honden zijn trouwer dan de meeste mensen. Ik ga maar eens in het asiel kijken."

In de reacties lijken sommigen Marc hypocriet te noemen. Hij zou zelf ooit een hondje hebben gehad en al na een week hebben weggegeven. "En hoe zit het dan met die hond die je na een week al weg hebt gegeven aan José Hoebee?" schrijft iemand dan ook in de reacties.

Marc bevestigt dat hij ooit een hond heeft weg moeten geven, maar doet daarbij de trieste reden uit de doeken. "Dat was niet na een week, maar toen bleek dat ik allergisch ben voor langharige honden. Van katten en konijnen wist ik het al, maar niet van langharige honden."

Volgens Marc heeft hond Toon nu een mooi leven. "Toon maakt het overigens zeer goed. Hij is al veertien en nog net zo lief als toen het een pup was."

Weekend

Door zijn mogelijke aanhouding vanwege afpersing en bedreiging is zijn column voorlopig niet te lezen in weekblad Weekend. Bart Ettekoven, hoofdredacteur Weekend, vertelde daar vrijdag over in Shownieuws: "Het is een lastig verhaal, want Marc zelf is niet bereikbaar. Zijn advocaat is op vakantie."

"In vervolg op de berichtgeving van gisteren plaatst Weekend voorlopig geen columns meer van Marc. De directie van Audax, de uitgeverij, gaat met hem in gesprek over deze situatie", aldus Bart.

Gestopt bij Boulevard

Begin deze maand maakte Marc bekend dat hij na twintig jaar stopt met zijn bijdrages voor RTL Boulevard. Hij nam die beslissing mede vanwege zijn gezondheid en de aanslag op misdaadverslaggever Peter R. de Vries, liet hij weten op Instagram.

Volgens verschillende juicekanalen zou hij ontslagen zijn. In Op1 ontkende Van der Linden dat hij zou zijn weggestuurd. "Ik ben niet ontslagen, ik heb geen ontslag genomen, ik ben gewoon geen nieuw contract aangegaan, omdat daar dan weer verplichtingen in zitten. Ik wil vrij zijn eventjes."

Marc van der Linden stopt bij RTL Boulevard
1:24
Marc van der Linden stopt bij RTL Boulevard

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.