Terug

Volg Shownieuws

Marcel van Roosmalen haalt snoeihard uit naar Jack van Gelder

Nieuws

16 juni 2024, 14:35

Marcel van Roosmalen heeft op NPO Radio 1 snoeihard uitgehaald naar Jack van Gelder. Volgens hem is de vaste tafelgast van Hélène Hendriks in De Oranjezomer (zie video) "het kopje van de puist".

"Hij is het volk geworden. Hij stemt PVV en denkt dat Nederland Europees kampioen wordt. Niemand houdt zoveel van Nederland als Jack van Gelder en andersom houdt Jack van Gelder ook heel erg van Jack van Gelder", aldus Marcel, die eind vorig jaar zelf nog voor een rel zorgde (zie de video hieronder), op de radiozender.

Tekst gaat verder onder de video.

Marcel van Roosmalen zorgt voor rel in Wormer
3:34
Marcel van Roosmalen zorgt voor rel in Wormer

Hij vervolgt met: "Jack van Gelder stemt PVV, juist omdat hij tegen discriminatie is. Als je lang over dat statement nadenkt, klopt het. Het is juist logisch. Heel veel rijke mensen stemmen ook op GroenLinks-PvdA en als je voor afbraak van het onderwijs bent, moet je juist D66 stemmen. Wij hebben Jack van Gelder nodig om het te snappen."

Het deelt tot slot nog een enorme sneer uit aan zijn adres. “Jack van Gelder is niet alleen. Wij zijn Jack van Gelder. Jack van Gelder is slechts het kopje van de puist, de slurf van de olifant. Hij is slechts één van de uiers: je hoeft er maar aan te trekken en er spuit melk uit.”

Onlangs grapte Rutger Castricum in De Oranjezomer zomer nog volop over de politieke voorkeur van Jack. De beelden daarvan zie je hieronder.

Rutger grapt over politieke voorkeur van Jack: 'Jij hebt er wel op gestemd!'
0:56
Rutger grapt over politieke voorkeur van Jack: 'Jij hebt er wel op gestemd!'

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.