Terug

Volg Shownieuws

Mariah Carey laat van zich horen na zwaar verlies

Nieuws

10 sep 2024, 12:56

Mariah Carey heeft "een paar zware weken" gehad sinds het overlijden van haar moeder en zus (zie video). Dat deelt de 55-jarige Amerikaanse zangeres op Instagram.

Mariah maakte eind vorige maand bekend dat haar moeder Patricia en haar zus Alison enkele uren na elkaar waren overleden door een "tragische wending".

De singer-songwriter heeft nu een update gedeeld op Instagram. "Weer aan het werk. Het zijn een paar zware weken geweest, maar ik waardeer iedereens liefde en steun enorm en ik kan niet wachten om mijn fans te zien in China en Brazilië", schrijft de zangeres bij een video van zichzelf terwijl ze zingt. "Ik hou van jullie!"

Tekst gaat verder onder Instagram-video.

Gezegend

Mariah meldde vorige maand in een verklaring dat ze zich "gezegend" voelde dat ze de laatste week met haar moeder heeft kunnen doorbrengen voordat die overleed. "Ik waardeer iedereens liefde en steun en respect voor mijn privacy in deze tijd."

In augustus kondigde de zangeres een Amerikaanse tournee aan. Zie meer over de tournee in video hieronder...

Mariah Carey kondigt Amerikaanse tournee aan
1:23
Mariah Carey kondigt Amerikaanse tournee aan

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.