Terug

Volg Shownieuws

Marianne Weber herstellende van kanker

Marianne Weber herstellende van kanker

Nieuws

13 dec 2019, 10:01

Afgelopen augustus stond het leven van zangeres Marianne Weber compleet op z'n kop. Er werd in haar beide borsten kanker ontdekt. Nu, ruim vier maanden na de afschuwelijke diagnose, kan ze er voor het eerst over praten.

In een openhartig interview met De Telegraaf vertelt ze: "Ik wist met mezelf geen raad. Had geen zin om het wereldkundig te maken en kroop dus een beetje in mijn schulp. Om er maar niet aan te denken, heb ik dagen achtereen spelletjes op mijn telefoon gespeeld zodat mijn gedachten niet af konden dwalen."

"Maar dat lukte natuurlijk niet", vervolgt de zangeres. "Het rampscenario van dat ik het niet zou redden, speelde continu door mijn hoofd. En nog duizend andere gedachten die ik nu maar niet meer zal herhalen."

Vrij snel na de uitslag werd de zangeres geholpen in het Bilthovense Alexander Monro Ziekenhuis, dat gespecialiseerd is in borstkanker. En met succes: "Ik mag van geluk spreken, heb een engeltje op mijn schouder." De zangeres is nu 'helemaal schoon' verklaard door de doktoren. ''Dat is dus een geluk. Ik voel me op dit moment redelijk goed. Echt mazzel heb ik dus gehad. Niks meer en niks minder."

"Kijk, er wordt zo vaak gezegd dat je moet vechten tegen kanker, maar dat vind ik de grootst mogelijke onzin. Hoezo vechten, kom op zeg. Je hebt geluk als je het redt en pech als je het niet redt. Daartussen zit niks, tenminste: zo is mijn overtuiging."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.