Terug

Volg Shownieuws

Marianne Weber vast op Curaçao

Nieuws

9 apr 2020, 21:48

Marianne Weber zit vast op Curaçao. Haar beste vriend John de Bever, met wie ze zelfs samenwoont, mist haar enorm...

Dit vertelt de volkszanger in weekblad Weekend. De zangeres, die vorig jaar nog te horen kreeg dat in haar beide borsten kanker was ontdekt, kan Curaçao voorlopig niet af. Gelukkig kan ze daar bij haar zus verblijven. "Ze heeft in ieder geval elke dag goed weer, haha!" vertelt John aan Weekend.

"Ook daar kun je natuurlijk geen kant op, maar Marianne vermaakt zich wel hoor," vervolgt de volkszanger. "Dat kan ze altijd goed. Zij redt zich wel, ze kan heel goed op zichzelf zijn. Kees heeft veel contact met Marianne en houdt me op de hoogte. Ik ben zelf niet zo'n beller."

Gezondheid

Volgens John gaat het in ieder geval weer goed met de gezondheid van Marianne. "Inmiddels is Marianne genezen verklaard door de doktoren. Ik heb me veel zorgen om haar gemaakt, ernstig ziek zijn is het ergste wat er is. Ik zeg altijd: 'Gezondheid is het allerbelangrijkste, het is maar zingen wat wij doen.' Ik hoop dat mijn dierbaren nu verder gevrijwaard blijven van ziektes."

In augustus kreeg de zangeres het slechte nieuws te horen, waardoor haar leven plotseling op z’n kop stond. In een Shownieuws-special op Gran Canaria vertelde ze openhartig: “Ik had eigenlijk pijn aan een borst en dacht dat gaat wel weer weg. Omdat ik een week in Nederland bleef, dacht ik om mezelf toch maar te laten checken. Dus ik ben naar het ziekenhuis gegaan in Bilthoven en daar worden allebei je borsten gecontroleerd uiteraard. En toen kreeg ik een gesprek met de arts en die zei: “het is niet een borst, het zijn allebei je borsten.” Dat hele interview kan je bovenaan deze pagina zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.