Terug

Volg Shownieuws

Marianne Weber vrij van borstkanker, maar 'leeft in reservetijd'

Marianne Weber vrij van borstkanker, maar 'leeft in reservetijd'

Nieuws

27 juli 2022, 10:45

Marianne Weber is genezen van borstkanker, maar ze heeft toch het idee dat ze in "reservetijd" leeft. De 66-jarige zangeres is door haar ziekte heel anders naar het leven gaan kijken, zo vertelt ze in De Telegraaf.

"Ik ben al blij dat ik nog leef. Want dat is het wel hoor… Ik leef in reservetijd en geniet van elke dag die mij is gegeven", aldus Weber. "Het is eigenlijk heel erg dat je dat pas beseft als je iets ergs is overkomen. Inmiddels genezen van de borstkanker, kijk je toch heel anders tegen het leven aan. Je koestert de kleine dingen. Vandaar dat ik ook niet meer wil optreden."

In augustus 2019 kreeg Weber te horen dat ze aan borstkanker leed. Inmiddels is ze weer 'schoon' en geniet ze van haar leven op Gran Canaria, waar ze woont. Alleen voor haar kleinkinderen Elise (9) en Daylin (15) pakt ze nog het vliegtuig naar Nederland. Daarnaast coacht ze zangeres Sieneke en schrijft ze liedteksten. "En hoewel ik zelf niet meer de bühne op ga, volg ik de showbizz in Nederland wel. Er zijn heel erg veel talentvolle mensen opgestaan de laatste jaren. Ik heb veel bewondering voor bijvoorbeeld Mart Hoogkamer."

Mart Hoogkamer

Onlangs had Mart last van ontstoken neusholtes. Hierdoor moest hij zijn geplande concerten cancelen. Zie bovenstaande video. Gelukkig gaat het nu weer beter met Mart en kan hij weer optreden. "Eindelijk opgeknapt, zin om te gaan vlammen", scheef de 24-jarige zanger op Instagram.

Emotioneel

Het niet kunnen optreden hakte er flink in bij de zanger. Via Instagram vertelde hij emotioneel wat de slechte uitslag van het onderzoek met hem deed. De beelden zijn in onderstaande video te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.