Terug

Volg Shownieuws

Marije Knevel haalt uit naar hater: 'Ga een leven zoeken'

Nieuws

28 okt 2021, 21:47

Marije Knevel is even helemaal klaar met het commentaar dat ze in haar inbox ontvangt. Op Instagram haalt de Shownieuws-deskundige daarom keihard uit naar een nare reactie.

Een volger kon de look van Marije niet zo waarderen. "Ik vond je gisteravond niet mooi opgemaakt", schrijft de persoon. "Haar zat nergens naar en dan al die sterke mascara op gezicht en ogen. Nee, je zag er wel eens mooier uit. Ik denk dat je pa hier ook niet blij mee is."

En hoewel Marije normaal gesproken aardig tegen commentaar blijft, is de maat nu vol. "Jouw moeder is ook niet trots dat je dit naar mij stuurt", sneert ze terug in een Instagramfilmpje. "Dus ga gewoon een leven zoeken. Lijkt me een goed idee. Oké, bedankt."

Het filmpje is in de video bovenaan deze pagina te zien.

Marije liet zich van de week in Shownieuws nog uit over de uitblinkerslunch van Willem-Alexander en Máxima. Zo vindt ze dat er te weinig diversiteit was. Guido den Aantrekker vindt dit op zijn beurt pure onzinDe hele discussie zie je in de video hieronder.

Marije Knevel: 'Weinig diversiteit bij de uitblinkerslunch'
4:38
Marije Knevel: 'Weinig diversiteit bij de uitblinkerslunch'

(bron video: Instagram / Marije Knevel)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.