Terug

Volg Shownieuws

Mariska van Kolck rijdt drie auto's total loss in half jaar

Nieuws

16 juli 2024, 13:10

Mariska van Kolck heeft de afgelopen tijd niet veel geluk gehad met auto's. Aan weekblad Story onthult de musicalactrice, die eerder nog te zien was in Lang Leve de Liefde (zie video), dat ze afgelopen halfjaar drie auto's total loss heeft gereden en dat ze een alcoholslot had...

"Ja. Al krijg ik wel hartkloppingen als ik aan het moment denk dat ik op de snelweg in een spin raakte en tegen de vangrail knalde", aldus Mariska op de vraag of ze nog durft te rijden. "Die avond gold code rood vanwege het weer en Christoph had me gebeld of ik hem kon ophalen. Anders kon hij niet naar huis, want niets reed."

Het ging vervolgens mis toen ze werd ingehaald door een SUV. "Ik schrok, draaide aan mijn stuur en raakte in de slip. Hoewel ik een slipcursus heb gedaan, trapte ik toch op de rem waardoor ik nog meer ging spinnen. Aan de ene kant zag ik bomen en de greppel, aan de andere kant de vangrail. Ik weet nog dat ik dacht: ik ga dood."

Voor dit ongeluk had Mariska ook al een engeltje op haar schouder zitten. "Ik had mijn cabrio onder een auto gezet die plotseling stilstond. En na mijn slip op de snelweg kwam Vincent met mijn derde auto in een kettingbotsing terecht. Dat waren dus niet de beste maanden met de auto's."

Alcoholslot

Mariska heeft in haar auto ook een alcoholslot gehad. "Ik was voor de tweede keer betrapt, omdat ik een drankje had gedronken. Niet veel, maar omdat ik niet zoveel had gegeten, was het promillage hoger. Zelfs de agent die me toen controleerde, gaf dat toe. Als ik had gegeten, was de uitslag heel anders geweest."

Na een voorstelling kreeg de musicalactrice een klein flesje wijn van 33 centiliter in bus. "Iets dergelijks was me twaalf jaar eerder ook overkomen. Zelfde oorzaak. Alleen nu met het gevolg dat ik een alcoholslot in mijn auto kreeg. Omdat ik het oneerlijk vond, liet ik het voorkomen. Van de rechter kreeg ik gelijk. Het CBR had het alcoholslot niet mogen plaatsen, maar het was al gebeurd." Het slot heeft vervolgens twee jaar in haar auto gehangen.

Nieuwe liefde

Gelukkig heeft Mariska voor de ellende van de afgelopen maanden ook positief nieuws te verwerken gekregen. Ze is namelijk weer gelukkig in liefde en liet haar liefje trots aan Shownieuws zien op de rode loper van Musical Awards vorig jaar. De beelden daarvan zie je in de video hieronder.

Mariska van Kolck straalt met nieuwe liefde op rode loper
1:28
Mariska van Kolck straalt met nieuwe liefde op rode loper

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.