Terug

Volg Shownieuws

Mark Rietman gaat Peter R. de Vries vertolken in vervolg Judas: 'Enorme eer'

Nieuws

26 okt 2022, 14:25

Mark Rietman is toegevoegd aan de cast van het tweede seizoen van de Videoland-serie Judas. Hij speelt daarin de rol van Peter R. de Vries, heeft RTL woensdag bekendgemaakt.

"Gevraagd worden om auditie te doen voor deze rol, was al een enorme eer. Dat ik Peter R. ook echt neer mag zetten in de serie, daar heb ik eigenlijk geen woorden voor", laat Rietman weten. "Als acteur geef je altijd je eigen draai aan rollen, maar bij zo’n alom bekend en markant persoon als Peter R. wil je ook dat het publiek hem herkent. Het zoeken van die balans tussen eigen invulling en herkenbaarheid was een uitdaging die ik met beide handen heb aangegrepen."

Eerder werd al bekend dat Melody Klaver de rol van Victoria, de fictieve dochter van Astrid Holleeder, op zich zal nemen. Gijs Naber (Willem Holleeder), Rifka Lodeizen (Astrid Holleeder) en Marit van Bohemen (Sonja Holleeder) keren terug in hun rollen.

Judas II: Dagboek van een Getuige is vanaf 10 november te zien op Videoland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.