Terug

Volg Shownieuws

Mark Rutte eindelijk verliefd?

Mark Rutte eindelijk verliefd?

Nieuws

7 aug 2019, 11:22

Mark Rutte is eindelijk geen vrijgezel meer, volgens weekblad Weekend. De premier lijkt na minimaal 15 jaar nu écht verliefd te zijn op iemand in New York.

Er is veel gespeculeerd over het liefdesleven van Rutte. Zo gingen er geruchten dat de VVD-er een relatie zou hebben met prinses Mabel, dat hij eigenlijk op mannen zou vallen en dat hij een affaire had met RTL Nieuws-correspondent Erik Mouthaan.

Volgens Weekend zou de premier een vriendin hebben in New York. Een bron van het weekblad sprak iemand van de Amerikaanse veiligheidsdienst, die naar eigen zeggen de premier recent had begeleid met zijn partner. De bron beweert dat Rutte en de vrouw zich 'verliefd' hadden gedragen.

Ondanks dat er uit de directe omgeving van Rutte dit niet wilde bevestigen, werd er wel vaak gezegd: "Als het zo is, dan zou het geweldig zijn" en "Hij heeft de ruimte nodig om iemand in alle rust beter te leren kennen."

Eerder was Rutte ook in de Verenigde Staten toen hij langs ging bij zijn 'goede vriend' president Donald Trump.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.