Terug

Volg Shownieuws

Mark Rutte in Shownieuws Sneltest: ‘Ik wil een keer meedoen aan Jachtseizoen van StukTV’

Mark Rutte in Shownieuws Sneltest: ‘Ik wil een keer meedoen aan Jachtseizoen van StukTV’

Nieuws

16 mrt 2021, 19:10

Lijsttrekkers Mark Rutte, Lilianne Ploumen, Jesse Klaver en Wopke Hoekstra hebben de Shownieuws Sneltest afgelegd. Uit de ondervragingen over hun favoriete muziek, idolen en tv-programma’s blijkt dat zowel Wopke Hoekstra als Mark Rutte mee zouden willen doen aan Jachtseizoen van StukTV.

Op de vraag voor welk tv-programma wij van Shownieuws ze mogen opgeven antwoordt de demissionair minister-president: ‘StukTV, Jachtseizoen, dat zou ik erg leuk vinden om een keer aan mee te doen.’ Hoekstra van het CDA laat weten dat zijn kinderen graag willen dat hij meedoet.

Rutte fan van Jachtseizoen van StukTV
0:42
Rutte fan van Jachtseizoen van StukTV

Lililanne Ploumen van de Partij voor de Arbeid zou graag meedoen aan Heel Holland Bakt, en Jesse Klaver gaat voor The Voice. De GroenLinks-voorman zingt vervolgens een stukje van het lied ‘Leef’ van André Hazes.

Ook vertellen de lijsttrekkers over hun favoriete Bekende Nederlander. Ploumen is dol op Shirma Rouse, en Klaver en Rutte gaan voor Shownieuws-gezichten Frits Huffnagel en Albert Verlinde. Wopke Hoekstra’s favoriet is Bas Smit, de man van Nicolette van Dam.

Bekijk bovenaan het artikel de hele Shownieuws Sneltest.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.