Terug

Volg Shownieuws

Marlijn Weerdenburg geeft collega's moedermelk cadeau

Nieuws

12 sep 2021, 17:15

Marlijn Weerdenburg heeft een bijzonder geschenk voor haar collega's. De actrice onthult dit zondag bij de première van de musical Diana & Zonen, waarin zij de rol van Diana vertolkt.

Marlijn is nog maar net bevallen van haar zoontje en geeft hem nog borstvoeding. Hierdoor is ze vaak aan het kolven tijdens de repetities van de musical Diana & Zonen.

Cadeau

Aan Shownieuws vertelt Marlijn dat ze haar collega's op een wel héle bijzondere manier bedankt voor hun flexibiliteit. Als 'toitoitoi' geeft ze haar collega's een vrij uniek cadeau. "Ik geef al mijn collega's een shotje melk van Marlijn", aldus de actrice in de bovenstaande video. "Het is best wel vies natuurlijk", zegt zij over haar 'zelfgemaakte' cadeau.

Het gaat niet om echte moedermelk, maar om houdbare melk, laat Marlijn nog weten. "Voor al die keren dat ik even weg was."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.