Terug

Volg Shownieuws

Marlijn Weerdenburg geeft toe: 'Ik draai in oktober al kerstliedjes'

Marlijn Weerdenburg geeft toe: 'Ik draai in oktober al kerstliedjes'

Nieuws

26 dec 2020, 09:38

Voor Marlijn Weerdenbug kan er niet vroeg genoeg kerstmuziek opgezet worden. "Ik begin altijd al in oktober. Dan zet ik al het Sky Radio Christmas Station op", vertelt de 37-jarige zangeres en presentatrice tegen ANP. "Daar word ik gewoon dolblij van. Dan denk ik, ah yes we mogen weer."

Weerdenburg, die de kerstliedjes zong in de EO Kerstshow Stralend kerstfeest, begon met zingen in de kerk. "Ik ben opgegroeid in de kerk tot mijn twaalfde. Daar werd heel veel gezongen en daarom ging ik ook zo graag mee naar de kerk", vertelt ze. "Ik vond dat galmen in de kerk helemaal geweldig."

De kerstdagen waren daarom al helemaal een hoogtepunt, wanneer er traditiegetrouw veel liederen gezongen worden. "Holy night, is inmiddels een hit van Mariah Carey maar ook een klassiek koorlied. Ik vind allebei de versies zo prachtig en leuk om te zingen." Maar Mariah’s "monsterhit" All I Want For Christmas, is haar persoonlijke favoriet. "Dan weet je dat kerst weer begonnen is."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.