Terug

Volg Shownieuws

Marlijn Weerdenburg heeft voor het eerst een platte buik

Nieuws

29 apr 2022, 21:54

Marlijn Weerdenburg is na lang trainen weer helemaal in vorm. De actrice en presentatrice heeft naar eigen zeggen 'voor het eerst' in haar volwassen leven een platte buik, zo laat ze trots zien op Instagram.

De 39-jarige Weerdenburg, die vorig jaar beviel van haar tweede kindje, traint nu anderhalf jaar met dezelfde personal trainer. "Vanaf mijn tweede trimester in mijn zwangerschap tot nu, Sammie 1 jaar. Sporten is voor mij de grootste uitlaatklep geworden naast zingen. Het maakt mijn hoofd leeg, het verzacht mijn verdriet, ik voel me zelfverzekerder en ik heb het gevoel dat ik alles aankan", vertelt de actrice openhartig op haar Instagram.

"En zie hier, voor het eerst in mijn volwassen leven, een platte buik", jubelt Weerdenburg. "Na 2 zwangerschappen heeft het toch nog een keer mogen gebeuren. Super trots. Het kan dus toch."

Marlijn deelt vaker leuke persoonlijke video's, bekijk de video bovenaan deze pagina waarin ze dolt met haar kindje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.