Terug

Volg Shownieuws

Marlijn Weerdenburg vernoemt zoon Sammie naar overleden moeder

Marlijn Weerdenburg vernoemt zoon Sammie naar overleden moeder

Nieuws

3 mei 2021, 14:31

Het zijn emotionele weken geweest voor Marlijn Weerdenburg. Vlak voor de geboorte van haar zoontje overleed haar moeder. Marlijn laat nu weten dat haar zoon Sammie is vernoemd naar haar.

Op Instagram duidt ze de volledige naam van haar kindje: Sammie Johan Willempje Broers. "Sammie. Vernoemd naar mijn moeder (Willempje) en schoonmoeder (Johanna)", post ze met hartjes.

De moeder van Marlijn overleed plotseling na een kort ziek bed: "Dubbel zo moeilijk te bevatten, zo aan het einde van mijn zwangerschap. We kunnen het zelf nog maar amper geloven dat ze er echt niet meer is", schreef ze op Instagram. "Dankbaar ben ik haar, voor haar onbaatzuchtigheid. Voor alle liefde, aandacht en zorg die ze aan mij en m’n naasten heeft gegeven. Ze is mijn grootste voorbeeld. En ook al zal ik haar nooit evenaren. Ik zal op zoek gaan, naar stukjes van haar in mij, van tijd tot tijd. Lieve mama, rust zacht."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.